ProTeamCleaning - Logo

Over ons

Over Proteam Cleaning

Ruime ervaring in het aanbieden van professionele schoonmaakdiensten in heel Nederland. Wij zijn vakkundige en ervaren schoonmaakspecialisten met een specialisme in het schoonhouden van bedrijfspanden en kantoren.

We onderhouden graag een regelmatig contact met onze opdrachtgever en zorgen voor korte lijnen met onze vakmensen, zodat we snel inspringen op uw behoeften.

Professioneel reinigen kan niet iedereen. Daar heb je de juiste middelen en kennis voor nodig. Schade kan ontstaan aan objecten, muren en vloeren door een verkeerd gebruik van middelen. Schoonmaakmiddelen zijn niet altijd goed voor het milieu. Onze schoonmakers zijn geschoold en ervaren in het verantwoord gebruiken en afvoeren van schoonmaakmaterialen.  

Het ontruimen van woningen van oudere mensen is iets dat met beleid en met gevoel voor de situatie moet gebeuren. Er komt vaak emotie bij kijken en het gaat om dierbare bezittingen die soms onvervangbaar zijn. Bij het verhuizen van een oudere bewoner is het van belang dat zoveel mogelijk de herkenbaarheid kan worden behouden in de nieuwe woonlocatie.

Over ons - ProTeam Cleaning

Contact

Vraag een heldere offerte

Neem direct contact met ons op en vraag vrijblijvend een heldere offerte voor de uitvoer van eenmalig of periodiek reinigingswerk.

Bel direct !CONTACT

Call Now Button