ProTeamCleaning - Logo

Diensten

Aanbod Proteam Cleaning

Woningontruiming

Het leeghalen van een woning is meestal geen leuke gebeurtenis. Om die reden kiest u het best voor menselijke en ervaren verhuizers, die zorgen dat alle bezittingen zorgvuldig worden verplaatst en opgeslagen. Ook voor de ontruiming van kantoren en bedrijfspanden kunt u bij ons terecht.

Bedrijfsontruiming

Net als bij particulieren, hebben ook bedrijven behoefte aan een ontruiming. Bij verhuizingen, verbouwingen of faillisement zal de inboelen (tijdelijk) ergens anders ondergebracht moeten worden. Wij kunnen eventueel ook buiten kantooruren bij u aan de slag gaan.

Noodhulp / spoedhulp

Door onverwachte gebeurtenissen kan het gebeuren dat er spoed/nood is bij het (deel)ontruimen van een woning of bedrijfsgebouw. Wij kunnen desgewenst binnen 24 uur een spoedontruiming voor u verzorgen en u hiermee veel druk en stress ontnemen.

Oplevering

Waar gewerkt wordt vallen spaanders, zo ook bij nieuwbouw of verbouw. Na tijden intensief klussen wil je een woning of bedrijfsgebouw bezemschoon opgeleverd hebben. Na onze opleveringsschoonmaak is uw pand stofvrij, zijn bouwrestanten afgevoerd en zijn kalk- en cementsluiers verwijderd.

(Deel)opruiming

Bent u een verzamelaar die dan toch die stap neemt maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij kunnen u objectief maar met gevoel helpen uw ruimte(s) op te ruimen. Zorgvuldig en in goed overleg met u bepalen we welke spullen uit uw woning, schuur of bedrijfspand opgeruimd mogen worden.

Extreem Vervuilde Huizen

Badkamer slopen

Badkamer laten slopen? Wij slopen uw badkamer en zijn binnen een dag klaar. Ook voeren we alles meteen af. Denk aan de wandtegels, vloertegels, sanitair, afvoer afval. We doppen de leidingen af en laten het bezemschoon achter.

Keuken demonteren

Keuken laten demonteren? Plannen voor een nieuwe keuken? Eerst zal de oude keuken verwijderd moeten worden. Wij demonteren en verwijderen uw oude keuken. Eventueel inclusief apparatuur, wandtegels, vloer en overige.

Muur slopen

Muur laten slopen? Muur slopen tussen woonkamer of keuken? Of om een grotere kamer te creëren? Wij slopen iedere muur, zelfdragend of niet, beton of baksteen, hout of gips. Wij doen dit altijd netjes, vakkundig en altijd goedkoper!

Behang verwijderen

Behang laten verwijderen? Ziet u het niet zitten om zelf aan de slag te gaan met deze vervelende en tijdrovende klus? Wij nemen dit graag van u over, of het nu om één enkele woonkamer gaat of om de hele woning!

Betonvloer slopen

Betonvloer laten slopen? Het is een blijft een zware klus. Niet iedere betonnen vloer laat zich makkelijk in stukken slaan met een handmoker. Deze zware klus nemen wij graag voor u uit handen.

Vloerbekleding verwijderen

Vloerbedekking laten verwijderen? Dit kunt u zelf doen, maar u kunt het ook aan ons uitbesteden. Wij hebben hier uiteraard ervaring mee en beschikken over het juiste gereedschap. Wij doen het altijd snel, netjes en betaalbaar!

Contact

Vraag een offerte

Neem direct contact met ons op en vraag vrijblijvend een heldere offerte voor de uitvoer van eenmalig of periodiek reinigingswerk.

Bel direct !CONTACT

Call Now Button