ProTeamCleaning - Logo

Proteam Cleaning

 Ontruimings- en schoonmaakbedrijf Beverwijk

Dienstverlening voor bedrijven en particulieren

Voor spoedopdrachten en vragen
neem direct contact op

offerte schone handen

Specialist woningontruiming bij zelfs de meest extreem vervuilde locaties!

Proteam Cleaning OUD 2

Huis ontruimen na overlijden

Bij het overlijden van een naaste komt er veel over u heen, enorm verdriet en daarnaast het afwikkelen van belangrijke zaken zoals een begravenis. Het ontruimen van een achtergelaten woning kan een enorm intensieve taak zijn waarbij wij u kunnen ontzorgen.

Wij ervaren dat onze clienten een woning liever niet betreden laat staan ontruimen, tijdens een moeilijke rouwperiode.

Daarom bieden wij een service aan die dit verhelpt door respectvol met de inboedel en woning om te gaan.Wij hebben ervaren ontruimingsspecialisten in dienst die ervoor zorgen dat er zorgvuldig word omgegaan met uw spullen daarom zijn wij een vertrouwde partner in deze vaak stressvolle periodes.

Proteam Cleaning OUD 3

Extreem vervuilde locaties

Als er niet snel wordt ingegrepen kan een extreem vervuilde locatie al gauw blootgesteld worden aan permanente schade, dit kan leiden tot onnodige kosten.

Als u partners zoekt die niet terugdeinzen van heftig verslechte locaties dan kunt u bij ons terecht! Bijvoorbeeld: Woningontruiming, bedrijfsontruiming, plaats delict, ontruiming na ziekte of overlijden.

Wij zorgen ervoor dat door ons ontruimde locaties opgeleverd kunnen worden of weer volledig bewoonbaar zijn.

Zodat u weer volledig tijd en aandacht kan besteden aan zaken die voor u belangrijk zijn.

Proteam Cleaning OUD 4

Zorgzaam en betrokken

Wij zien het als verantwoordelijkheid discreet om te gaan met de wensen van onze klanten. We zien alles voorbij komen tot de meest opgehoopte situaties en daar hoeft niemand iets van te weten.

Als u betrouwbaar personeel zoekt die een frisse nieuwe start met persoonlijke aandacht aangaan dan bent u bij ons op het juiste adres!

Wij komen gratis langs voor inspectie. Bel vandaag of beschrijf uw situatie d.m.v ons offerte formulier om een afspraak te plannen.

Ontruim en schoonmaak diensten

Dienst ontruimingen - ProTeam Cleaning

Woningontruiming

Zorg voor een snelle en nette ontruiming. Met veel aandacht voor het schadeloos verplaatsen van alle bezittingen en de emoties die daarbij komen kijken.

Dienst opruimen - ProTeam Cleaning

Schoonmaak

Eenmalig evenementen, verwaarloosde omgevingen, bouwplaatsen en bouwprojecten opruimen. En omgevingsonderhoud periodiek laten uitvoeren.

Dienst Schoonmaak - ProTeam Cleaning

Onderhoud

Draag bij aan een schonere leef- en werkomgeving. Vakkundige schoonmakers zorgen voor de interieurverzorging van kantoren, woningen en objecten.

Badkamer slopen

Badkamer laten slopen? Wij slopen uw badkamer en zijn binnen een dag klaar. Ook voeren we alles meteen af. Denk aan de wandtegels, vloertegels, sanitair, afvoer afval. We doppen de leidingen af en laten het bezemschoon achter.

Keuken demonteren

Badkamer laten slopen? Wij slopen uw badkamer en zijn binnen een dag klaar. Ook voeren we alles meteen af. Denk aan de wandtegels, vloertegels, sanitair, afvoer afval. We doppen de leidingen af en laten het bezemschoon achter.

Muur slopen

Muur laten slopen? Muur slopen tussen woonkamer of keuken? Of om een grotere kamer te creëren? Wij slopen iedere muur, zelfdragend of niet, beton of baksteen, hout of gips. Wij doen dit altijd netjes, vakkundig en altijd goedkoper!

Behang verwijderen

Behang laten verwijderen? Ziet u het niet zitten om zelf aan de slag te gaan met deze vervelende en tijdrovende klus? Wij nemen dit graag van u over, of het nu om één enkele woonkamer gaat of om de hele woning!

Betonvloer slopen

Betonvloer laten slopen? Het is een blijft een zware klus. Niet iedere betonnen vloer laat zich makkelijk in stukken slaan met een handmoker. Deze zware klus nemen wij graag voor u uit handen.

Vloerbedekking verwijderen

Vloerbedekking laten verwijderen? Dit kunt u zelf doen, maar u kunt het ook aan ons uitbesteden. Wij hebben hier uiteraard ervaring mee en beschikken over het juiste gereedschap. Wij doen het altijd snel, netjes en betaalbaar!

Over ons

Schoonmaak- en ontruim service Beverwijk

Ruime ervaring in het aanbieden van professionele woningontruimingen en schoonmaakdiensten in Noord Holland.
Wij zijn vakkundige en ervaren schoonmaakspecialisten met een specialisme in het schoonhouden van zeer vervuilde woningen, bedrijfspanden en kantoren. We onderhouden graag een regelmatig contact met onze opdrachtgever en zorgen voor korte lijnen met onze vakmensen, zodat we snel inspringen op uw behoeften.

Over ons - ProTeam Cleaning

Betaalbaar en betrouwbaar

Waarom wij beter zijn

Proteam Cleaning OUD 5

Vast contactpersoon

Mocht u speciale wensen hebben, dan is uw vaste contactpersoon direct bereikbaar. Problemen bij de levering van schoonmaakdiensten en materialen zijn snel opgelost.

Proteam Cleaning OUD 6

Schone leefomgeving

Het is belangrijk om bij te dragen aan een schone leefomgeving. We zorgen dat afval, vuil en reinigingsmiddelen snel en verantwoord worden afgevoerd.

Dienst Schoonmaak - ProTeam Cleaning

Duidelijk onderhoudsplan

We stellen samen met u een duidelijk onderhoudsplan op waarin uw wensen en de inzetbaarheid van onze schoonmakers worden vastgelegd. Wij lopen u nooit in de weg.

Proteamcleaning is

Regionaal inzetbaar

Op zoek naar een ontruimingsservice?
Een ontruiming nodig in Noord-Holland? Wij bieden een locale service aan, waardoor wij overal in de provincie inzetbaar zijn!

Wij voeren werkzaamheden uit in heel Nederland waaronder:

Wij komen gratis langs voor een inspectie

Neem direct contact met ons op voor al uw wensen op reinigingsgebied.
Bel direct ! CONTACT
Call Now Button